Welkom op de internetsite van de Vijverberg trofee.

De Vijverberg Trofee biedt iedere autosportliefhebber, coureur of geen coureur, hét ideale platform om geheel op eigen én verantwoorde wijze autosport te beoefenen. Zowel de onervaren rijder, maar ook de ervaren rijder kan hier zijn/haar rijvaardigheid op een (nog) hoger niveau brengen, dit onder begeleiding van zeer ervaren instructeurs.

Daarnaast is er voor de rijders alle ruimte om in een ontspannen atmosfeer hun sportieve- en technische kennis en ervaring(en) met elkaar te delen! Op Zandvoort is altijd Mickey's café open en op het TT Circuit van Assen het Paddockrestaurant. Ook niet rijders/deelnemers zijn van harte welkom, kijken kost niets en zij lopen grote kans om (gratis!) een keer in een snelle Porsche, Ferrari of in andere bolides een paar ronden mee te kunnen rijden!!!
Natuurlijk wordt er ook serieus gereden, getest of met sponsorgasten rondgereden, maar dit gebeurt altijd met respect voor andermans materiaal!! Ideaal voor sponsor- relatie-doeleinden!

Op deze internetsite is alle relevante informatie te vinden over dit evenement. Daarnaast kunt u zich middels een inschrijfformulier (klik op 'Inschrijving') als deelnemer bij ons aanmelden. Alle bijbehorende prijzen staan vermeld achter de datum waarvoor u zich wenst in te schrijven en zijn inclusief 21% BTW.

Wij wensen u een gezellig en sportief Vijverberg Trofee seizoen 2018 toe.

Let op: in verband met de veiligheid op de baan en in de pitlane, de toegestane maximale geluidsproductie, maar ook met de oorspronkelijke opzet van de Vijverberg Trofee (véél rij-/circuitplezier!) is besloten vanaf 2007 op het TT Circuit Assen een limiet van maximaal 44 deelnemers toe te laten!

Inschrijving vooraf via deze site wordt daarom ook dringend geadviseerd!!

Inschrijving ter plekke is voor eigen risico, want VOL = VOL!!!

Tot ziens op het circuit!

 
 
 
Hier inschrijven!
 

[ P a r t n e r s ]
Koopman Racing
Racephoto
Pro-Racing
PC Groningen
race instructie
Munsterhuis Ferrari
Dijkstra Draisma Bouwgroep
Caspers Track